Wednesday, 5 June 2013

Linden Lab har svenskt kontor!

jaha det var ju intressant att få höra av LLs CEO Rob Humble... we have offices in blah blah ... Sweden .... blah... ehhh jasså? kollade upp detta och mycket riktigt det finns ett LL kontor i Linköping numera - efter LLs uppköp av Blocksworld.
Jag har inte sett nån svensk sl bloggare som snappat upp detta eller har jag missat det?
Fast ok kontoret i fråga går ju inte att ringa till om man behöver hjälp så det är bara i namn det är ett LL kontor verkar det som.

6 comments:

 1. Du var nog lite mindre vaken när det hände. Flera bloggare, både svenska och utländska tog upp det men även en del facktidskrifter.

  De flesta nämnde också att det är Linden Lab som ligger bakom Second Life så under några dagar fick varumärker Second Life synas lite här och där.

  ReplyDelete
  Replies
  1. jag skrev svensk sl bloggare (som behåller sin blog mer en en vecka itaget utan att byta) inte facktidskrifter. plus att alla tidningar/tidskrifter skriver alltid ner sl som "hypen 2007 fast finns tydligen än" så sån skit är inget att läsa.

   Delete
 2. Ska det vara absolut rena svenska SL-bloggare som uppdaterar oftare än några gånger per år så kanske det inte var några alls som nämnde det. Men vem läser svenska SL-bloggar om man vill veta vad som händer med Linden Lab eller utvecklingen i Second Life ? Kollas Apmels blogg något så när regelbundet har han iaf en länksamling till sidor som skriver om det här sakerna. De facktidningar som skrev om Lindens köp av Blockworlds hade inget hånande om Second Life utan den uppfattningen är nog mer en fördom som finns hos dem som inte längre läser de sidorna eller tidningarna. om Bocks blog räknas som svensk finns det här inlägget:
  http://bocksl.blogspot.se/2013/01/linden-lab-acquires-blocksworld.html

  ReplyDelete
 3. Funderade på att skriva om det men eftersom det inte var ett "kontor öppet för allmänheten" fanns det ingen anledning att ta upp det i min blogg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. nä så e det ju:( undrar om de tre som "jobbar för LL" där ens är i sl även ok de tydligen har Linden namn...tveksamt de bygger ju mest virituell lego hehe

   Delete
 4. SCOOP! ;) (säger jag sent omsider, Bra jobbat vännen du klådde oss alla!

  ReplyDelete