Saturday 23 October 2010

Grendels Children

OD på söndag:
Tema Grendels Children!

Ja avatarer/skin/outfits från Grendel är det vi kräver för att få va med i tävlingen

Grendels är ett ställe med massor och massor av roliga avatarer/skin/outfits och de flesta ligger runt 5-50 linden, många är även gratis. Så vårt tema Grendels Children borde inte vara nåt problem för någon. Det finns något för alla där.

Vi börjar klockan 20.00 i ODs klubb. <--- SLurl till klubben bock
Som vanligt har vi våra superba DJs Lucien och Frostland :)

Sunday 17 October 2010

BOCK BOCK!!! Philip Linden 2.0

BOCK du har väl inte missat???
Philip Linden 2.0

Gillar kommentarerna här haha Alphavilleherald

Saturday 9 October 2010

Musikminne

Det pågår ännu en blogstafett, denna gång om musikminne i sl.
hmmm... kan inte säga att jag har nåt musikminne i sl med någon speciell låt. Oftast så har jag inte ens musiken på när jag är nånstans - dels för att 9 ggr av 10 så är det inget jag gillar och dels för att jag håller på med annat samtidigt eller lyssnar på nåt annat.
Men ok jag kan väl delge ett minne som dock inte har så mycket med musiken att göra som det som hände runt om.
Jag var ganska ny i sl i juli 2008 och hade hittat en kanonbra rock klubb med trevliga avor och bra stämning. Ripleys hette stället (finns tyvärr inte längre) och denna gång hade de en "live" spelning med Kid Rock nere vid beachen. Min första konsert i sl och det tog ett tag innan jag fattade att det var vanliga avor med playback Kid Rock konsert - alltså inte den äkta artisten haha. Men det gjorde inget vi hade skitkul och crashade simmen två ggr (jupp min första simcrash oxå).
Bland publiken upptäckte jag en ava jag inte sett innan, en konstig en vitsvart fläckig med kattöron och svans (ja där var en kvinnlig variant sidanom oxå men henne tog jag inte mycket notis om). Tyckte det var en cool avatar (hade väl inte sett nån riktig neko innan dess heller - ujuj vilken noob man var ;) ) och mina vänner ägarna av Ripleys kände tydligen denna underliga varelse så han var nog ok... Jupp det var första gången jag mötte sirhc!! Så därför är det ett speciellt musikminne för mig:)